Post by mermosolhuting on Feb 6, 2022 22:26:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کلیدهای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
این بازی مدام مرا از شمش های طلای من فریب می دهد. همه آنها را به من نمی دهد. این واقعا ناراحت کننده است زیرا من برای این موضوع پول خرج می کنم. من به آنها ایمیل زدم و هنوز پاسخی دریافت نکرده ام یا بازپرداختی دریافت نکرده ام.
تعداد زیادی صفحه نمایش بین سطح بازی. فکر می کنم قبل از اینکه به گزینه "play next level" برسم باید 4 بار کلیک کنم. لطفاً اطلاعات جوایز را ادغام کنید یا گزینهای بدهید که فوراً از آن استفاده کنید. تقریباً به اندازه تبلیغات آزاردهنده است.
عالی بنظر من
Cooking Chef - Food Fever არკადული pne
من این بازی را دوست دارم، بسیار بد است که شما یک راه رایگان برای به دست آوردن شمش های طلا هر از چند گاهی ارائه نمی دهید تا مجبور نباشید آنها را بخرید.
بازی بسیار سرگرم کننده ای است و من دوست دارم که اکنون می توانیم با تماشای تبلیغات به جای خرج کردن پول از بازی پشتیبانی کنیم، داشتن چنین انتخابی عالی است.
من این بازی را دوست دارم، اما بازی های سخت آن سخت است. من چیزی نمیخرم، بنابراین، باید 4 یا 5 بار تکرار کنم. اما سرگرم کننده است! شما را وادار به فکر می کند!
این بازی سرگرم کننده است، اما من هنوز درگیر حماسه ی Candy Crush هستم!! یک چیز دیگر لطفاً به بازی حماسه بگویید که به شما اجازه دهد به جلو بروید.
من بازی را خیلی دوست دارم تنها مشکلی که دارم این است که نمی توانیم از بیل روی حیوانات بعد از بیرون آمدن آنها یا ماتادور استفاده کنیم. همچنین گاهی اوقات در این بازی با خرید اشکالات زیادی دارم و زمانی که نیاز به 2 نفر دارم جایزه خود را می گیرم اما من وقتی ایمیلی می فرستم می گوید مشکلات را می نویسند و اصلاح می کنند
هر بار که سطح جدیدی را شروع می کنم، منجمد می شود. هنگامی که به اندازه کافی وارد بازی شدید، به تنهایی حرکاتی را انجام می دهد که شما را خراب می کند.
بازی سرگرم کننده و چالش برانگیز است. من از این واقعیت خوشم نمی آید که ظاهراً شمش های طلا به دست می آورید اما آنها از شما می خواهند که برای آنها پول بپردازید و هیچ راهی در بازی وجود ندارد که آنها را به خاطر گرفتن پول بسیار آزاردهنده نشان دهد، بنابراین من تا آنجا که می توانم پیش می روم و سپس یک بازی جدید پیدا کنید
پیش دبستانی به آن نگاه می کند و من از تمام پنجره های بازشو در مورد "دور قهرمان" خسته می شوم. فقط بگذارید "تکلیف" خود را تمام کنم و به دور بعدی بروم. به طور کلی این یک بازی خسته کننده نیست، اما بعد از 25 دور، من آماده هستم تا چیز دیگری پیدا کنم.
این گاهی اوقات سرگرم کننده است و گرافیک فوق العاده است، با این حال، من هرگز بازی ای را انجام نداده ام که در آن سطوح مختلف، همیشه "هیچ حرکت ممکن" وجود داشته باشد. هنگام انجام یک بازی که قرار است سرگرم کننده باشد، بسیار خسته کننده است. من فقط میرم یه بازی دیگه وقتی به 2 زندگی باقی میمانید، ممکن است کار دیگری نیز انجام دهید زیرا بازی کار میکند، که اگر پولی پرداخت نکنید، نمیتوانید برنده شوید. بازی های جانبی برای یک ساعت زندگی رایگان یک گودال پول کامل هستند! برای رسیدن به آنجا باید پول پرداخت کنید. اینجا هیچ چیز رایگان نیست!
بعد از حدود یک دقیقه بازی، بازی من قفل می شود و به سرعت چشمک می زند. قبل از این داشت خوش می گذشت
قبلاً عاشق این بازی بودم، اما به روز رسانی های اخیر تمام ابزارهایی را که به دست آورده بودم، از بین بردند، درست نیست! توسعه دهندگان باید آن را برطرف کنند، من برای به دست آوردن آنها سخت کار کردم. دوست دارید این بازی را حذف کنید من واقعا ناامید هستم.
این سرگرم کننده است اما من گاهی اوقات در تمام پاپ آپ های بازی های دیگر اذیت می شوم و همه اجزا را درک نمی کنم، مانند +1 که به نظر می رسد یک زندگی باشد اما نیست. این تنها بازی روی گوشی من است و من واقعاً آن را دوست دارم.
من 100 سال پیش این را با رایانه بازی می کردم، اما جدید بود و یخ می زد یا آنقدر کند می شد که فکر می کردم در نهایت لپ تاپم را می کشم. خوشحالم که می بینم همه این اشکالات برطرف شده است (فکر می کنم گوشی من اینطور نیست.. می توانستم قسم بخورم که همین الان شنیدم که نفس راحتی کشید هههه)
من واقعا از بازی کردن لذت بردم و کودک چهار ساله ام نیز می تواند آن را بازی کند. من فکر می کنم این یک بازی مفید است و من آن را توصیه می کنم
من اولین بار این بازی را دوست داشتم. چند سالی بود که به دلیل تغییر گوشی، بازی آن را متوقف کردم. وقتی این گوشی را گرفتم متوجه شدم که این بازی را روی آن دارم بنابراین آن را دانلود کردم. من از دیدن تغییر بازی ناامید شدم. عبور از سطح اول برای من سخت است. بعد از چند بار تلاش منصرف شدم و egame را حذف کردم.
من این بازی را از سال 2014 بازی کردم و در سطح 2000 بودم و در سال گذشته هر بار که سعی می کنم بازی کنم، من را از کار انداخته است. پس از سالها متعهد شدن به این بازی ناامید شدم. نمی دانم چرا دیگر اجازه نمی دهد یک بازی را تمام کنم. مدام قطع می کند و مرا به صفحه اصلی می فرستد.
من جنبه معمایی این بازی را در مقایسه با یک شیرینی خرد دوست دارم. اما هر حرکتی که انجام می دهید بازی حدود 40 حرکت انجام می دهد تا زمانی که دوباره شروع کنید. تلفنم را زمین گذاشتم، از حمام استفاده کردم، برگشتم و هنوز در حال حرکت است. شما این بازی را انجام نمی دهید شما فقط آن را شروع می کنید و سپس تقریباً به تنهایی بازی می کند. نسبت حرکت کاربر: نسبت حرکت بازی 1:35 SUUUUUUUCKS.
بازی فوقالعادهای است، اما هیچ هدیه طلایی یا هدایایی به اندازه کافی وجود ندارد، ناامیدکننده است و گاهی اوقات باعث میشود که من بخواهم/احساس کنم که فقط حذف نصب کنم!
سرگرم کننده است برای بازی. شما باید شمش ها و قدرت های طلای بیشتری بدهید. تفریح کردن دوستش دارم. هنوز دوستش دارم.هنوز دوستش دارم
این بازی مدام به من می گوید که وقتی هست به اینترنت وصل شو. متصل نخواهد ماند. حبوبات برای چیست؟ من چیزی ندیدم که بتوان با اینها خرید. با تشکر از این بازی. این بازی دارای اشکالاتی است که باید اصلاح شود زیرا به درستی کار نمی کند.
من از رها شدن با این لذت می برم. نه بی فکر، نه مالیات. خوب است اگر می توانستید شمش های طلا را بدون نیاز به خرید آنها به دست آورید، مانند آنچه قبلاً می توانستید انجام دهید. اگر وفادارانه بازی می کنید، این باید یک گزینه باشد.
مشکلی نیست، اما در نهایت به نقطه ای می رسد که باید هزینه ای پرداخت کنید تا بتوانید از برخی از سطوح عبور کنید. مهم نیست که این بازی چقدر رضایتبخش است، اگر پولی ندارید دور بمانید
حدود یک ماه دانلود شده بود تعداد زیادی پنجره بازشو در بین سطوح که مدت زیادی طول کشید تا از بین بروند. بعد از حدود 5 دقیقه بازی، صفحه نمایش یخ می زد و بازی بسته می شد. پاکش کردم دوباره دانلود کردم و اصلا فایده ای نداشت.
من طی چند هفته اخیر بارها سعی کردم بازی را دانلود کنم. تمام کاری که همیشه انجام می دهد "دانلود در انتظار" است. برای دانلود هیچ برنامه دیگری مشکلی ندارید. مدتها پیش برای بازی کردن بازی استفاده میشد و آن را دوست داشتم، اما بهطور جدی آماده هستم که از دانلود آن صرف نظر کنم.
Farm Heroes Saga معمولی rtug
از زمان آخرین آپدیت این بازی دائماً روی من یخ می زند و باعث از بین رفتن زندگی می شود! من گوشیم را ریبوت کردم، به زور بازی را به صورت دستی متوقف کردم و همچنان فریز زیادی دارم.
من این را برای مدت طولانی، بیش از 10 سال بازی می کنم! من واقعا از آن لذت برده ام. اما، در اوایل به یاد میآورم چیزی را دیدم که نشان میداد هر سطح را میتوان با تعداد معین حرکت و بدون تقویتکننده به دست آورد. شاید یک بار اینطور بوده است، اما اکنون تقریباً غیرممکن است که بیشتر سطوح را بدون تقویت کننده ها یا حرکات اضافی که می توانید با تماشای تبلیغات دریافت کنید، بدست آورید. من از این موضوع بسیار ناامید هستم و به ترک فکر می کنم. من هرگز خریدی در بازی انجام نداده ام و نخواهم کرد.
خوب
برخی از سطوح واقعاً سخت هستند، اما در کل من این بازی را بسیار دوست دارم و حماسه Candy crush نیز باید برای افرادی که کارت اعتباری ندارند، آب نبات و هدایایی بیشتری برای خرید چیزها بدهم.
بازی خوب و سرگرم کننده است اما بعد از نصب در گوشی جدیدم وقتی که وارد شدم برای ادامه بازی (چون از طریق جیمیل پشتیبانی می شود) پنلم کاملا خالی شده بود و فقط امتیازم محفوظ بود..... توقعم بیشتر از این بود از این بازی .....
Farm Heroes Saga Gelegenheitsspiele bcce
بازی جذابیه دوش دارم،تقریبا مرحله ۱۷۱۰هستم ولی نمیدانم امتیازاتی که جمع میکنیم چی میشه،ضمنا بازی آنلاین نیس و نمیتونیم ببینیم نفر چندم شدیم،حالا متوجه شدم که باید وی پی آن روشن باشه تا ببینیم نفر چندم شدیم و آنلاین بشیم.
Farm Heroes Saga Hygge syb
اگر گزینه +1 کار می کرد جالب خواهد بود. دانلود 3xs کار نخواهد کرد. همه بررسی های بد باید درست و مشروع به نظر برسند. کسی باید این بازی را بهبود بخشد. وقتی ثابت شد به من ایمیل بزنید. بد!
من قبلا این بازی رو بازی کردم و بعد حذفش کردم. من اخیراً آن را دوباره دانلود کردم و به نظر عالی است! اما بازی بسیار کند است و زمان لازم برای بارگذاری یک سطح باعث می شود که سرگرم کننده نباشد. واقعا جای تاسف داره
این یک بازی سرگرم کننده است، اما گاهی اوقات گیج کننده است. به عنوان مثال، اگر فردی شمش های طلای زیادی داشته باشد و از زندگی خود خارج شود، آیا شخصی می تواند آنها را برای ادامه بازی بدون هزینه کردن دلار برای شمش های طلا بازخرید کند؟ اگر چنین است، چگونه؟
CS وحشتناک بازی دارای یک نقص است که به شما اجازه نمی دهد با شروع سطح، هیچ حرکتی انجام دهید. شما باید سطح را ترک کنید و یک زندگی و تقویت کننده را از دست بدهید سپس سطح را دوباره پخش کنید. با CS تماس گرفتیم و هیچ تصمیمی وجود نداشت، به زندگی یا تقویت کننده ها اعتباری داده نمی شود. من واقعا از این بازی لذت بردم...تا امروز!!😡 آپدیت: سازندگان به خوبی از مسائل این بازی آگاه هستند اما از پرداختن به آن خودداری می کنند. آنها فقط شما را به انجمنی هدایت می کنند که پر از همین شکایت است. هیچ آیتمی برای این بازی نخرید. بزن تو کیفشون!!
بازی عالی... با این حال... به تازگی، بازی دچار مشکل شده است. گاهی اوقات، 15 حرکت (گاهی بیشتر، گاهی کمتر) باقی می ماند و همه گل هایم تکمیل نمی شوند، اما بازی به پایان می رسد. یا به نفع من برای برد یا علیه آن برای باخت.
من برای مدت طولانی این بازی را متوقف کردم و فکر کردم دوباره شروع به بازی کردم و یادم می آید که چرا آن را ترک کردم. این سطوح غیر قابل عبور هستند! حتی با تقویت کننده های متعدد و یک هفته کار در یک سطح، نمی توانید به تکمیل آن نزدیک شوید. اشتباه نکنید، من یک چالش را دوست دارم، اما وقتی باید 10 بمب بگیرید و آنها فقط 2 بمب را رها کنید، چگونه می توانید آن را شکست دهید؟ این یک بازی گرسنه پول است و من بازی را دوباره تمام می کنم. شرمنده چون یک بازی سرگرم کننده است.
در کل، من واقعاً بازی را دوست دارم. بزرگترین شکایت من قلک احمق است که طلاهایی را که برای تکمیل یک سطح به دست میآورم جمعآوری میکند، اما پس از آن قرار است پولی بپردازم تا «بانک را بشکنم» و طلاهایی را که به دست آوردهام به دست بیاورم. عادلانه نیست! من برای جمع آوری طلاهای جعلی که با بازی شما به دست آورده ام، پول واقعی پرداخت نمی کنم. دوره زمانی. از قلک خلاص شوید!
جون
وقتی شمش یا تقویت کننده طلا می خرید و نرم افزار یخ می زند، ستاره ای را از دست می دهد... من همیشه شارژ می شوم، اما اگر نرم افزار فریز شود، چیزی را که خریداری کرده ام دریافت نمی کنم و مجبورم برنامه را ببندم تا دوباره کار کند.
من از زمانی که در چالش Rancid هستم متنفرم و کوئست را کامل می کنم، اما هنوز حرکاتی باقی مانده است، بازی به تازگی تمام می شود و من نمی توانم از حرکات باقی مانده ام برای گرفتن کلید استفاده کنم، بنابراین وقتی به دروازه رسیدم، باید صبر کرد احتمالاً میتوانستم آن را باز کنم، اگر شما حرکات باقیمانده من را انجام نمیدادید. این بار 7 حرکت باقی مانده بود. هر بار این اتفاق می افتد
بازی عالی است اما به نظر می رسد ناتوانی در گرفتن زندگی از دوستان است. به نظر می رسد یک نقص در برنامه نویسی وجود دارد. درخواست دوست من برای کمک هرگز پاسخ داده نمی شود، زمانی که می دانم حداقل باید کمکی دریافت کنم. همچنین باید راهی برای کسب حرکات اضافی در پایان وجود داشته باشد.
تجربه من با Farm Rescue Saga با بمب بود تا زمانی که گوشی من مرد و نتوانست سطح بازی خود را بازیابی کند. همه دستورالعمل ها را انجام دادم و قادر به بازیابی سطحی که در آن بودم نتوانستم آن را بازیابی کنم و هیچ اتفاقی نیفتاد در سطح من. 944 بود، احساسات من را آزار می دهد... خوب است، یک سرگرمی خوب است، اما اگر نمی توانید سطحی را که در آن هستید بازیابی کنید، ارزشش را ندارد، ببخشید، بنابراین من به آن نمره 2 می دهم.
فقط سرگرمی در مزرعه! اما نه بیشتر! من این بازی را به صورت رایگان بازی می کردم، اما اکنون سرعت آن کاهش یافته است. حدس بزنید هیچ چیز برای همیشه رایگان نیست. اذیت نکنید مگر اینکه بخواهید پرداخت کنید.
یکی دو سال پیش شروع شد و عالی بود. من این برنامه را حذف کردم تا گوشی خود را ارتقا دهم، حالا 9 ماه بعد دوباره وارد سیستم شدم و متوجه شدم که برنامه نویسان تصمیم گرفتند بازی را با تعداد زیادی از مینی بازی های پاپ آپ (راهی برای گرفتن پول از کیف پول خود) پر کنند. مثل این است که ایستر بانی را استخدام کرده اند تا تمام بازی را به پا کند .... شرمنده شما پول فروشان. همه بازی های ساخته شده توسط این شرکت را حذف کنید ....
این کاملاً بی معنی است که یک مسابقه ولنتاین داشته باشید که آنقدر دشوار است که نمی توانم از سطح سوم عبور کنم و از خرج کردن پول برای تلاش برای برنده شدن در سطحی که تنها به 12 سطح بسیار دشوار دیگر منجر می شود خودداری می کنم. خیلی سخت ها، در بازی های دیگر، معمولاً 2 یا 3 آخر هستند.
من در یک زمان واقعا این بازی را دوست داشتم. این یک بازی رایگان بود. تا زمانی که تصمیم گرفتید با بازی پیچیده شوید. در حال حاضر هیچ راهی برای ضرب و شتم آن وجود دارد من بازی آن را به طور مداوم. مگر اینکه برای انجام بازی، توکن (شمش های طلا) خریداری کنید. حتی این واقعیت که ما شمش طلا به دست می آوریم. ما واقعا آنها را به دست نمی آوریم باید آنها را بخریم. این خیلی اشتباه شماست! شما sponcer هایی دارید که در سایت بازی شما تبلیغ می کنند تا آن را رایگان کنند. سپس این واقعیت وجود دارد که برای به دست آوردن ابزار بازی باید برای همیشه منتظر بمانید! من از اینجا خارج شدم
من این بازی را دوست دارم زیرا محصولات مزرعه بسیار زیبا هستند. من از اولین بار بازی می کنم و تا به حال بهترین تجربه را داشته ام. من گاهی اوقات در سطوح، به خصوص سطوح "فوق سخت" یا "فوق العاده سخت" گیر می کنم، اما در نهایت آنها را پشت سر می گذارم. 😀🙂😁